Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Despre noi
Asociația de Dezvoltare Intercomunitară APĂ DÂMBOVIȚA este instrumentul prin care administrațiile publice locale pot asigura servicii de calitate tuturor locuitorilor acestui județ.

Rolul ADI APĂ Dâmbovița este acela de a compensa problemele pe care primăriile din județul nostru le au cu fondurile atunci când vorbim de lucrări de înființare, modernizare sau extindere a rețeleor de apă și canalizare. 

Ca președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, voi susține și voi face tot ceea ce depinde de instituția pe care o conduc ca asociația să poată răspunde celor mai exigente cerințe mai ales că, în momentul de față, implementăm „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Dâmbovița”, investiție cu o valoare de peste 390 de milioane de euro (prețuri curente fără TVA) . 

Sunt convins că, datorită Asociației de Dezvoltare Intercomunitară APĂ DÂMBOVIȚA, eficiența și calitatea serviciilor publice locale vor crește, iar asocierea autorităților publice locale va avea ca finalitate implementarea unor importante proiecte de dezvoltare viabile, de interes zonal și regional.

Președinte AGA ADI Apa Dâmbovița
 dr. ec. Corneliu Ștefan